Stokke Tripp Trapp 0+ комплект - Warm Red - 1001361

Описание

Подложката за новородено позволява да използвате столчето Stokke Tripp Trapp® още от раждането на бебето. Комфортна, с ергономична форма и две позиции на регулиране на наклона на облегалката. Лесно се монтира се към столчето Tripp Trapp. С цветни индикатори, гарантиращи правилното му и безопасно монтиране. С подвижен гриф за играчка.

- 5-точков обезопасителен колан, с омекотяващи подложки на раменете;
- Регулиране на наклона на облегалката само с едно движение;
- Подходяща за деца с тегло до 9 кг

TrippTrapp е със специален дизайн, който гарантира правилната позиция на детето и расте заедно с него - може да се използва от 6-месечна възраст до 120 кг. Столчето е изработено от култивиран бук и има 7 години гаранция на всички дървени компоненти (при регистрация в официалния сайт). Седалката и опората за краката се регулират лесно и бързо, както на височина, така и на дълбочина. TrippTrapp повдига детето на нивото на масата за хранене и го доближава до всички членове на семейството. Повърхността му е устойчива на надрасквания и позволява лесно почистване. Конструкцията му е лесна за сглобяване и регулиране.

Предлага се в 12 цвята. Допълнително могат да се закупят множество аксесоари: предпазен сет, текстилна подложка, табла, предпазни колани.

Промо оферта, валидна до 30.11.2023г, или до изчерпване на количествата. При закупуване на столче Stokke TrippTrapp, получавате като подарък Stokke приставка за новородено, на стойност 253.00 лв.
ДобавихтеStokke Tripp Trapp 0+ комплект - Warm Red0 бр.
Горе