Stokke Столче Tripp Trapp 0+ комплект - Glacier Green - 1001390

760.00 лв 707.00 лв.
-7%
направете запитване

Още изображения

Описание

Подложката за новородено позволява да използвате столчето Stokke Tripp Trapp® още от раждането на бебето. Комфортна, с ергономична форма и две позиции на регулиране на наклона на облегалката. Лесно се монтира се към столчето Tripp Trapp. С цветни индикатори, гарантиращи правилното му и безопасно монтиране. С подвижен гриф за играчка.

- 5-точков обезопасителен колан, с омекотяващи подложки на раменете;
- Регулиране на наклона на облегалката само с едно движение;
- Подходяща за деца с тегло до 9 кг

TrippTrapp е със специален дизайн, който гарантира правилната позиция на детето и расте заедно с него - може да се използва от 6-месечна възраст до 120 кг. Столчето е изработено от култивиран бук и има 7 години гаранция на всички дървени компоненти (при регистрация в официалния сайт). Седалката и опората за краката се регулират лесно и бързо, както на височина, така и на дълбочина. TrippTrapp повдига детето на нивото на масата за хранене и го доближава до всички членове на семейството. Повърхността му е устойчива на надрасквания и позволява лесно почистване. Конструкцията му е лесна за сглобяване и регулиране.

Предлага се в 13 цвята. Допълнително могат да се закупят множество аксесоари: предпазен сет, текстилна подложка, табла, предпазни колани.

ДобавихтеStokke Столче Tripp Trapp 0+ комплект - Glacier Green0 бр.
Горе