Бебешко гнездо Кръгчета - 080711

220.00 лв
направете запитване

Още изображения

Описание

Марка: Cotton Hug by Shapes

Този дизайн е част от лимитираната серия гнезда.

Външна калъфка - 100% памук с Oeko-TEX® Standard 100*. Тя е едновременно нежна на допир и здрава. Калъфката се сваля и се пере.

Матраче - първо качество кухи полиестерни влакна в съответствие  с БДС EN 29073-1:1997 и сертификат за качество Oeko-TEX® Standard 100. Дебелината и плътността му позволяват да слагате гнездото на различни повърхности, без това да наруши комфорта и безопасността на вашето бебе (върху стабилна, твърда, хоризонтална повърхност). Произведено в България.

Възглавница - антиалергичен силиконизиран пух (екопух влакна) в съответствие с  БДС EN29073-1:1997. Произведено в България.

Боите, използвани при обработката на принтираните модели, са на водна основа, което означава, че са с най-малко алергени. Процесът на принтиране на платовете е 99% по-щадящ не само към бебетата ни, но и към природата. Етикетите са с Oeko-TEX® Standard 100* сертификат за качество и безвредност на използваните  материали. Лицевият етикет е от промазан памук. Катарамата и торбата, в която се пренася също са произведени в България с гаранция за качество и безопасност.

Дължина на матрачето: 80 см

Разположението на шарките може да се различава леко от показаните снимки.

* Oeko-TEX® Standard 100 е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полупродукти и производни във всички нива на производство и преработка. Целта на системата е да гарантира, че предлаганите продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, формалдехиди, пестициди, хлорофеноли, неодобрени азобагрила или тежки метали. Той се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.

ДобавихтеБебешко гнездо Кръгчета0 бр.
Горе