Stokke Xplory V6 промо комплект Grey Melange - 4017030

2546.00 лв

Още изображения

Описание

Промоционален комплект количка Stokke Xplory със седалка и кош за новородено. Подарък- столче за кола Stokke Izi Go Modular by BeSafe. Срок на промоцията: 01.12.2018-14.12.2018, или до изчерпване на количествата.

Варианти за избор на цвят шаси:
- Black+Black (шаси в черен цвят, с дръжка и борд облечени с черна кожа)
- Black+Brown (шаси в черен цвят, с дръжка и борд облечени с кафява кожа)
- Silver+Black (шаси в сив цвят, с дръжка и борд облечени с черна кожа)
- Silver+Brown (шаси в сив цвят, с дръжка и борд облечени с кафява кожа)
Багажната чанта е включена в комплекта.

Варианти за избор на цвят столче за кола:
- Black
- Black Melange
- Grey Melange

Новата Stokke Xplory V6 2018 запазва стилния си вид и усещане за комфорт, като ги комбинира с подобрени основни функции и с ново ниво на качеството до последния детайл! Новото шаси предлага подобрен начин на сгъване - в по-малко стъпки и с по-малко части. Имате възможност да го комбинирате с коша за новородено.

Stokke Xplory е създадена, за да осигури близост между родителя и детето. С възможност да бъде поставена и в двете посоки, седалката може да се регулира във височина и в наклон, което дава много варианти на различни позиции и адаптирането им според нуждите на детето. Stokke Xplory е лесна за управление и с нея маневрирате без усилия. Подходяща за използване от първия ден до тегло на детето 15 кг, пълният комплект Stokke Xplory предлага комфортен кош за новородено с изключителна система за вентилация, меко подплатена седяща част с удължен сенник и може да се комбинира със столчетата за кола Stokke.

Тегло шаси - 8,3 кг; седалка - 4,00 кг; кош за новородено- 4,00 кг

ДобавихтеStokke Xplory V6 промо комплект Grey Melange0 бр.
Горе