Stokke Xplory Black (черно шаси) - Black - 480002

2154.00 лв
направете запитване

Още изображения

Описание

StokkeXplory издига детето близо до вас, като така засилва чувството му за сигурност и комфорт, по този начин го прави доволно и щастливо. StokkeXplory позволява на детето да изучава света около него.

Комбинирата количка е лесна за сгъване и разгъване, изключително маневрена и отговаря на всички стандарти за безопасност. Единствената количка, от която се нуждаете, докато детето расте. Височината и наклонът на дръжката се регулират спрямо вашия ръст. Седалката може да се постави по посока на движението или обратно на него, като се регулира на височина.

StokkeXplory Complete включва: шаси, кош за новородено, матрак за коша, покривало за коша, седяща част, сенник с козирка, поставка за чаша. чадърче. дъждобран за коша, дъждобран за седалката, стъпенка с 3 позиции за крачетата на детето, багажна чанта, мрежа против насекоми и предпазен борд.

Тегло: седалка - 3,8 кг, шаси - 8,3 кг, кош за новородено - 3,8 кг.

Цена: 2546 лв.

Количка StokkeXplory Basic 

Включва: шаси, седалка с допълнителна възглавничка, сенник с козирка, предпазен борд, стъпенка с 3 позиции за крачетата на детето, чанта за покупки,поставка за чаша, чадърче, комарник и дъждобран за седалката.  Тегло: шаси - 8,3 кг, седалка - 3,8 кг

Цена: 2154 лв.

ДобавихтеStokke Xplory Black (черно шаси) - Black0 бр.
Горе