Stokke Xplory Basic Brown - 468103

1957.99 лв
направете запитване

Още изображения

Описание

StokkeXplory издига детето близо до вас, като така засилва чувството му за сигурност и комфорт. StokkeXplory позволява на детето да изучава света около него и по този начин го прави доволно и щастливо.

Количката е изключително здрава и устойчива, гарантираща безопасността на вашето дете. Тя е произведена от висококачествени алуминиеви профили и полимерни пластмаси, отговарящи на същите стандарти, които се използват в автомобилостроенето. Ергономичният дизайн и прецизно изчисленият център на тежестта позволява равномерно натоварване на четирите колела. Stokke Xplory е безопасна, стабилна и изключително балансирана.

Комбинирата количка е лесна за сгъване и разгъване, изключително маневрена. Единствената количка, от която се нуждаете, докато детето расте. Височината и наклонът на дръжката се регулират спрямо вашия ръст. Седалката може да се постави по посока на движението или обратно на него, като се регулира на височина.

Нови предни и задни колела с подобрена функционалност и модерен дизайн - по-маневрени и по-леки, за едно комфортно возене.

StokkeXplory Complete включва: шаси, кош за новородено, матрак за коша, покривало за коша, седяща част, сенник с козирка, дъждобран за коша, дъждобран за седалката, степенка с 3 позиции за крачетата на детето, багажна чанта, мрежа против насекоми и предпазен борд.

Тегло: седалка - 3,8 кг, шаси - 8,3 кг, кош за новородено - 3,8 кг.

Цена: 2350 лв.

Количка StokkeXplory Basic 

Включва: шаси, седалка с допълнителна възглавничка, сенник с козирка, предпазен борд, степенка с 3 позиции за крачетата на детето, чанта за покупки, комарник и дъждобран за седалката.  Тегло: шаси - 6,8 кг, седалка - 3,8 кг

Цена: 1958 лв.

ДобавихтеStokke Xplory Basic Brown0 бр.
Горе