Stokke MyCarrier ергономична раница- Coral Mesh - 431607

311.00 лв

Още изображения

Описание

Stokke ® MyCarrier 3 в 1 е кенгуру, което расте с детето Ви. 

* Може да се използва от 4-седмична до 3-годишна възраст с два варианта на носене отпред и отзад. Вариантът за носене отпред е за деца над 4-седмична възраст /над 3,5 кг и 53 см/. Вариантът за задно носене е за деца, които могат да седят самостоятелно /над 9-месечна възраст/. Седалката може да се регулира когато детето е на възраст около 18-месеца за по-добра видимост.

Stokke ® MyCarrier 3 в 1 е със специално разработен ергономичен дизайн

* В позицията в която детето е с лице към родителя, то получава максимален комфорт. Кенгуруто предлага широка позиция за седене и осигурява добра поддръжка на гърба, седалището и бедрата.

* Възможността за регулиране осигурява оптимална поддръжка за детето и перфектно напасване за родителя.

* Специално разработени отделящи се колани за родителя,част за предно носене и част за задно носене за оптимална ергономичност в различните позиции на носене

* Вариантът за носене отзад осигурява на детето висока позиция за седене, която му дава възможност да вижда всичко наоколо

* Меката, но същевременно стабилна поддръжка на главата осигурява на детето добра странична видимост

* Ергономично проектирани колан на талията, поддръжка на гърба и колани през раменете за родителя

Всички компоненти на Stokke ® MyCarrier са тествани и одобрени в съответствие с Oeko-Tex® Standard 100, клас 1 за бебешки продукти. Stokke ® MyCarrier съответства на европейските и американските стандарти за сигурност при кенгурата. 

* Stokke ® MyCarrier има специални ремъци за крачетата, които гарантират че детето е винаги седнало правилно в кенгуруто

* Родителят има лесен достъп до всички регулиращи се части. Поставянето на детето в кенгуруто е лесно и безопасно във всички позиции.

Поддръжка:  Stokke ® MyCarrier е изработено от органичен памук. Процесът на оцветяване е безопасен за околната среда. Възможно е след известно време цветовете да избелеят, подобно на дънков плат. Петна могад да бъдат отстранени с влажна кърпа. Свалете карабинерите /металните халки/ преди пране. Използвайте препарати несъдържащи избелващи вещества и прилагайте максимално лека центрофуга. Разпънете кенгуруто когато е мокро, за да запазите оригиналните му размери. Сушете в легнала позиция на стайна температура, далеч от директна слънчева светлина или топлинен източник. Не слагайте в сушилня и не гладете продукта. Предната и задна част за носене могат да се перат в пералня на 40°. Основният колан да се пере на ръка при температура на водата 30°. Отстранете алуминиевата част на подложката за гърба преди пране. Кенгуруто тежи 1,5 кг.

ДобавихтеStokke MyCarrier ергономична раница- Coral Mesh0 бр.
Горе