Stokke Izi Go Modular by BeSafe Black - 449001

586.00 лв

Описание

Включва удобна ергономична дръжка, 5-точкови предпазни колани, интегрирани адаптори за StokkeXplory, голям сенник с мрежа за циркулиране на въздуха, допълнителна омекотяваща възглавничка за новородено, със система за странична защита за по-голяма безпоасност. Може да се монтира с Isofix база (цена 448 лв.). Предлага се в 7 цвята. подобрени възглавнички за вашето бебе, сенника е с мрежа за влизане на въздух. iziGoModular има.Използва се за деца от 0 до 1 годинка ( 0-13 кг.)Предлага се във всички цветове от гамата на количките Stokke.

 

BeSafe iZi Go Modular е столче за кола, предназначено за деца с ръст от 40 до 75 см., приблизително от раждането до 12 месеца. Тази детска седалка е одобрена за ползване в група 0+ съгласно Наредба UN R129 (i-Size) с монтаж обратно на движението. BeSafe iZi Go Modular е детско столче за кола, което може да бъде монтирано посредством iZi Modular i-Size Isofix база (предлага се отделно) в автомобилите оборудвани с Isofix точки за монтаж и посредством 3 точков предпазен автомобилен колан в автомобилите които не разполагат със система Isofix.

Лесен монтаж

BeSafe iZi Go Modular е столче за кола, което може да бъде монтирано посредством iZi Modular i-Size Isofix база (предлага се отделно) в автомобилите оборудвани с IsoFix точки за монтаж и посредством 3 точков предпазен автомобилен колан в автомобилите които не разполагат със система Isofix.

Максимален комфорт за бебето

Уникалното взаимодействие между EPS пяна и мека подложка прави iZi Go Modular много комфортно столче за кола. Големият сенник осигурява добра циркулация на въздуха и UV защита (UPF 50+).

Екстремна безопасност

Съобразената с размера на детето конструкция и подобрената защита при страничен удар, надхвърляща изискванията на Наредба R129, детско столче за кола  iZi Go Modular осигурява максимална защита за бебето. 
Благодарение на допълнителната подложка в областта на главата, която е специално разработена за използване през първите месеци от живота, допълнителната защита при страничен удар (SIP +) и регулируемият подглавник, детето е добре защитено.

Новата модулна концепция BeSafe Modular расте с детето 

Новата модулна система позволява на iZi Modular i-Size Isofix базата предназначена за монтаж на детско столче за кола BeSafe iZi Go Modular в последствие да се монтира и iZi Modular i-Size столче за кола от група 1, предназначено за ползване до 105 см. (приблизително до 4 години) с възможност за монтаж обратно на движението от 61 до 105см. и в посока на движението от 88 до 105см. (предлага се отделно) 

Функции:

 - Регулируем по височина подглавник

- Допълнителна странична защита SIP+
- Ергономична ръкохватка
- Изключително голям сенник с UV50+ защита
- Височината на обезопасителните колани и подглавника лесно се коригират с едно просто движение
- Магнитна система за коланите, придържа коланите на стола за кола встрани за по - лесно поставяне и изваждане на детето от него
- Пет точков колан
- Индикатор за правилен монтаж за по – висока безопасност
- Повече място за по-дълга употреба
- Специален материал осигуряващ по-стабилно монтиране
- Лесен монтаж в автомобила и на шасито на детската количка

Посредством адаптери BeSafe iZi Go Modular лесно може да бъде монтиран на шасито на различни марки детски колички. Ергономичната дръжка и интегрираният сенник придавават на бебешкото столче невероятен дизайн който приковава вниманието. 

ДобавихтеStokke Izi Go Modular by BeSafe Black0 бр.
Горе