Количка Easywalker Harvey Steel Grey 2 в 1 - 010222

1578.00 лв 1299.00 лв.
-18%

Опции

Още изображения

Описание

Комбинираната количка Easywalker Harvey покрива всички нужди на едно семейство, дори в случаи, когато децата са близнаци или с малка разлика във възрастта. Холандският производител е подходил към разработката на Harvey грижовно, като родител, който иска да даде най-доброто на своите деца. Покрити са всички изисквания като маневреност, компактност, ниско тегло- само 10,8 кг., мека и комфортна возия, дори по насечени терени. Текстилите, с които детето има допир са с най-високо качество, изработени от стилни, износоустойчиви и водоустойчиви материи, с меки естествени тонове, близки до природата. Mогат да се перат при 30 градуса.

Easywalker Harvey е безкрайно адаптивна към Вашите нужди. Ако притежавате тази количка и много скоро след първото дете се появи братчето или сестричето му, то можете да превърнете Easywalker Harvey от конвенционална количка в количка за близнаци или за породени деца. При това тя ще запази размерите си почти същите и няма да се притеснявате как ще минавате през по-тесни пространства с двете си деца! Възможна е комбинация от два коша за новородено или две седалки 6 месеца + или кош за новородено и седалка. 

Характеристики:

*Супер олекотена и стилна алуминиева конструкция, тегло със седалката за 6 месеца + - 10,8 кг.

*Чудесен комфорт на возене, благодарение на вградените амортисьори.

*Олекотени колела от високотехнологичен композит с въздушни камери, не изискващ поддръжка или помпене.

*Удобно багажно отделение с висок борд

*Възможност за сгъване на шасито с една ръка, заедно със седалката или коша за новородено.

*Възможност за регулация на височината на коша или седалката с помощта на адаптери- закупуват се отделно

*Многостепенна регулация на кожената дръжка по височина.

*Вградени в дръжката куки за закачане на чантата на майката.

*Кош за новородено. С оптимални размери, може да се използва и като допълнително легло през нощта, товароносимост 9 кг., разполага с комфортен матрак с дебелина 3 см., на който калъфът се пере. Разполага с покривало и вентилационен отвор на сенника. 

*Седалка за периода 6 месеца+. Висока позиция за по-близък контакт с детето. Може да се постави по посока на движението или към родителя само с едно движение. Разполага с допълнителна секция на сенника, мека подложка за детето, предпазен борд, пет точков обезопасителен колан, регулация на наклона на гръбчето, регулация на поставката за крачета. Може да се сгъне до изключително компактни размери и е супер лека.

Размери:

*Височина от земята до дръжката в най-разтегнато положение: 110 см.

*Дължина от предните колела до дръжката в най-разтегнато положение: 98 см.

*Ширина на задните колела: 59 см.

*Размери в сгънато положение със седалката: 86/59/39 см.

*Тегло със седалката: 10,8 кг.

Комплектът включва: Шаси с четири колела и багажно отделение,кош за новородено и седалка за периода 6 месеца+.

Бебешка количка Easywalker Harvey е тествана и отговаря на всички Европейски стандарти за безопасност при употреба и безопасност на текстилите!

ДобавихтеКоличка Easywalker Harvey Steel Grey 2 в 10 бр.
Горе